Виберіть свою мову

Міжнародна авіа доставка вантажів

  • Ми працюємо!   +380931089644
  • sales@fastdelivery.com.ua
Поиск поставщика, закупка товара в Китае

Пошук постачальника, закупка товару в Китаї

 

Пошук постачальника та закупка товарів у Китаї: швидко, надійно, без ризиків

 

На світовому ринку товарного виробництва відчутно лідирує Китай – в цій азіатській країні виробляють абсолютно все: від шкіргалантереї, одягу та взуття до меблів, електроніки та автомобілів.

Закупівля товару на фабриках у Китаї популярна не лише через багатий асортимент. На користь вибору ринку:

  • краща якість продукції;
  • лояльний ціновий діапазон;
  • скорочені терміни доставки.

Наприклад, компанія Fast Delivery виконає доставку вантажу з КНР з мінімальними термінами – до 3 днів, що вигідно длі клієнтів, які мають постійний комерцйний интерес до Піднебесної.

Ще кілька років тому оптова закупівля товарів у Китаї здійснювалася лише за особистої участі клієнта, якому доводилося самому летіти до Гуанчжоу чи іншого торгового регіону країни та шукати надійного постачальника. З Китаю в Україну вантаж вирушав не одразу, а після виконання низки організаційних завдань. З урахуванням шляху проходження (а частіше - це морської логістики), контейнер приходив через місяць-півтора, що не ефективно для бізнесу.

У міру розширення товарного асортименту та розвитку онлайн-технологій, інтерес до азіатського ринку виник і у тих, хто закуповує товари в Китаї роздрібними партіями та для особистого користування через тамтешні інтернет-магазини та віртуальні майданчики.

У посилках прибувають сумки, парфумерія, дитячий одяг, іграшки, мобільні телефони, комп'ютерна техніка та інша продукція, яка радує прийнятною ціною навіть з урахуванням вартості логістики.

Завдяки послугам офіційних посередників, які займаються професійним пошуком постачальників у Китаї, а також закупівлею, перевезенням та розмитненням вантажів, ланцюжок доставки суттєво скоротився.

Знайти для вас надійного постачальника в Китаї для покупки брендового одягу, годинника, канцтоварів, предметів інтер'єру, побутової техніки і т.д. готові наші спеціалісти.

Ми займаємось експрес-доставкою по всьому світу, а тому географія наших послуг не обмежується Азією. Уважно вивчіть весь перелік пропозицій від Fast Delivery – і замовляйте послугу, яка цікава саме вам!

 

Особливості закупівлі товару в Китаї

 

Оптова закупівля товарів у Китаї – це можливість розпочати вигідний бізнес або суттєво розширити асортимент для ефективних продажів.

Як показує практика, китайські товари на 100-200% дешевші за ті, що пропонують в Україні. Випереджаючи конкурентів у ніші, ви першими заводите на вітчизняний ринок новинки, які вже є у азіатських виробників, але в Україні поки що не продаються. А це сприяє зростанню вашого престижу!

Закономірне питання для людей, зацікавлених у надійному імпорті з Піднебесної: "як знайти постачальника товару з Китаю"?

Чи варто самому шукати постачальників у Китаї, вдаючись до послуг тамтешніх посередників? Досвідчені комерсанти не рекомендують цього робити через:

  • суттєву процентну накрутку за послуги (до 100% вартості товару);
  • незнання мови;
  • неволодіння тонкостями тамтешнього ринку;
  • ризику купити «кота в мішку» без гарантій та зобов'язань зі сторони продавця.

Часто між виробником та замовником працюють кілька посередницьких вузлів, що суттєво обтяжує процес закупівлі.

 

Поставки з Китаю з Fast Delivery: без найменьших ризиків!

Перелік послуг компанії Fast Delivery, пов'язаних із постачанням товарів з Китаю, включає наступні заходи:

  • здіснення пошуку надіного постачальника в КНР;
  • визначення найбільш підходящої ціни;
  • отримання товарних зразків у постачальника з подальшим пересиланням їх в Україну або - детальний фотозвіт за зразками продукції з позначенням базових технічних параметрів;
  • оплата за товар;
  • отримання товару у постачальника з перевіркою його якості та необхідної кількості;
  • упаковка або перепакування вантажу на зручні митні партії;
  • доставка та митна очистка.

Перш ніж оформити послугу, отримайте безкоштовну консультацію – зв'язатися з представником Fast Delivery можна за телефоном або через сайт.

Ми знаємо, як знайти вам якісний товар в Китаї за найвигіднішою ціною, тому підкажемо, як знизити витрати на доставку. Алгоритм співпраці «виробник – покупець» – це економія часу, коштів та відсутність ризиків.

 

У зв'язку з воєнним станом в країні, термін доставки збільшився.
За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджерів компанії.

Замовити зворотній зв'язок Надішліть нам свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо!
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле
Дякуємо. Ми отримали Ваш запит. Ми зателефонуємо Вам якнайшвидше.