Виберіть свою мову

Міжнародна авіа доставка вантажів

  • Ми працюємо!   +380931089644
  • sales@fastdelivery.com.ua
Растаможка груза

Митне оформлення вантажів

Митне оформлення: довірте очистку вантажу компанії Fast Delivery

 

При перетині кордону України, імпортні вантажі вартістю від 100 євро обов'язково прохдять митне оформлення. Для фізичних осіб своєчасна та грамотна очистка товару означає ефективність рішення приватних чи корпоративних задач. Відлік часу при экспрес-доставці йде на години!

Экспрес-перевізники займаються доставкою вантажів по всьому світу. До їх послух входить цілий список дій, пов'язаних з транспортуванням та зберіганням. Придбаний за кордоном товар прибуває на станцію перевізника, де проходить обов'язковій митний контроль.

  • Для пдакцизних товарів та вантажів фактурною вартістю більше €100 передбачена письмова декларація (ст. 234, пункти 2 и 3 МКУ).
  • Вантажі, вартістю брутто до €100 (підакцизні товарине враховуються) проходять усне декларування, підставою для якого є супровдна документація.

 

Особливості митного оформлення 

На жаль, після прибуття посилки на станцію перевізника часто виникають проблеми, повязані з розмитненням. Серед типових ситуацій, гальмуючих своєчасне отримання товару:

  • неточності при заповненні формуляру декларації;
  • невірна класифікація вантажу;
  • необхідність додаткового підтвердження вартості посилки.

Митні інспектори не завжди вірять в ціну, яка зазначена в інвойсі, а тому вимагатимуть від отримувача документи, які підтврдять правдивість ціни..

На оформлення декларація та підтвердження законності вантажу потрібно немало час, а також - специфічних знань законів та митних норм. Що вже  казати про нерви та емоційний стан людини, у якої “завис” товар.

Виконати всю рутинну роботу, пов'язану з митним оформленням, готові наші спеціалісти. Ми знаємо специфіку галузі, а тому заздалегідь підготуємо необхідний пакет документів, щоб вою посилку ви отримали вчасно та без проблем. Терміни митної очистки від Fast Delivery - один день, при цьому ваша присутність непотрібна.

Звернутись до спеціалістів нашої компанії також необхідно, якщо вас цікавить:

  • визначння\розахунок митних податків та сборів;
  • грамотне складання пакету документів для импорту та очистки товару;
  • визначення коду вантажу у відповідності  з офіційним класифікатором ЗЕД України;
  • консультація з питань отримання дозвільних паперів на доставку;
  • моніторинг розмитнення та замитнення товару, яих перетинає кордон та ін.

Дізнатися більш детально про те, скільки коштує митне оформлення, які товари заборонено пересилати, яка максимальна вагова межа вантажу та іншу важливу інформацію  ви можете у спеціаліста Fast Delivery, подзвонивши або написавши нам через сайт.

 

У зв'язку з воєнним станом в країні, термін доставки збільшився.
За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджерів компанії.

Замовити зворотній зв'язок Надішліть нам свій номер телефону і ми Вам зателефонуємо!
Обов'язкове поле
Обов'язкове поле
Дякуємо. Ми отримали Ваш запит. Ми зателефонуємо Вам якнайшвидше.